Over ons

Mijn naam is Peter Vogel. Na een lange tijd in loondienst te hebben gewerkt bij o.a. Koninklijke Luchtmacht en verschillende tussenpersonen heb ik de stap genomen om zelfstandig Hypotheken en Verzekeringen te adviseren. Ik ben getrouwd met Annerieke en we hebben samen 2 dochters. In mijn vrije tijd ben ik op het voetbalveld te vinden.

Peters Advies heeft als hoofddoel om ervoor te zorgen dat u zich gehoord voelt en daadwerkelijk ook te luisteren naar de vragen, wensen en behoeften die u heeft. Wanneer er geen onduidelijkheden meer zijn en u bent tevreden met hetgeen wat ik u aanraad, is mijn taak volbracht en focus ik mij verder op een lange termijn samenwerking.

De verschillende rollen heb ik gedaan bij een hypotheek aanvraag. Gestart op de achtergrond (back-office) en doorgegroeid naar Erkend Financieel Adviseur. Ik weet dus hoe lastig het is om de stukken die gevraagd worden op tafel te krijgen. Mijn motto`: alleen ga je sneller maar met meerdere kom je verder.

Mijn kracht en passie/bevlogenheid (zit in de achternaam) is het om met een frisse en eigentijdse kijk op de financiële wereld, klanten te adviseren en vervolgens die klant te begeleiden/bijstaan bij de voor hen beste oplossing.

Ik heb ervaring op meerdere vlakken. Van aankoop woning, oversluiten hypotheek tot echtscheiding om de woning op naam te zetten. Zo zal bij echtscheiding vaak de wens zijn dat één van de ex-partners in de woning kan blijven wonen en de vertrekkende partner moet dan worden uitgekocht. In dit soort gevallen is vaak veel meer mogelijk dan u zou denken. Een hypotheek is geen statisch product meer waar je nooit meer naar om hoeft te kijken. Een hypotheek moet in alle levensfases passend zijn of eenvoudig passend te maken zijn. Mijn advies is gericht op het zo flexibel mogelijk aanpassen van het belangrijkste financiële product: uw hypotheek en dat op de meeste zo niet alle momenten die men als mens tegenkomt.

Peter Vogel

Peter Vogel

Uw adviseur!