Zakelijk financieren is keuzes maken

Peter's Advies | Financieel Zeker helpt u persoonlijk met de juiste keuze!


Een zakelijke financiering aanvragen is een belangrijk moment. Tot een aantal jaren geleden regelde u dat meestal bij uw eigen bank. Tegenwoordig hebt u dankzij diverse nieuwe aanbieders een veel ruimer aanbod. Daarnaast hebben banken hebben steeds minder adviseurs in dienst om advies te geven. Die rol besteden ze graag uit aan onafhankelijke adviseurs.

Voor uw zakelijke financiering werken wij samen met een landelijk adviesorganisatie wat bestaat uit een team van specialisten en die elke vorm van mkb-financiering regelt. Dankzij onze samenwerking heeft u via ons direct toegang tot alle mogelijke bedrijfsfinancieringen.

Keuze uit meer dan 40 geldverstrekkers.
Door te vergelijken krijgt u betere voorwaarden…. Logisch toch !

Overweegt u een investering in uw bedrijf of wilt u weten of uw huidige financiering tegen betere voorwaarden kan?


Uw bedrijfsfinanciering geregeld in 3 stappen


1. Kennismaking – gratis en vrijblijvend

Bespreek in een persoonlijke kennismaking uw bedrijfssituatie, het doel van de bedrijfsfinanciering en uw wensen. Zo krijgt u direct inzicht in de mogelijkheden en weet u precies waar u aan toe bent.

2. Ontwerp & advies – Kies uit de best mogelijke financiering

We analyseren uw bedrijf en uw financiële situatie. Op basis daarvan adviseren we u over de mogelijke (combinatie van) financieringsvormen en van de best passende aanbieders.

3. Aanvraag – Een goede onderbouwing vergroot je kans

We onderbouwen uw aanvraag voor financiering grondig. Zo beslissen geldverstrekkers sneller en is uw slagingskans groter. Wij onderhandelen met verschillende aanbieders en regelen dat u de financiering altijd op tijd en met de beste voorwaarden krijgt.